Sanitair

Wilt u uw sanitair laten vervangen? Heeft u problemen met uw toilet of een lekkende kraan? Wij kunnen u hier goed bij helpen. Ook als u uw badkamer wilt renoveren. De installateur zorgt ervoor dat uw douche, toilet, wastafels en ligbad goed geïnstalleerd worden, dat de leidingen goed aangesloten zijn en dat alles netjes wordt afgewerkt.

Hulp inschakelen bij Installatiebedrijf Mike is mogelijk voor het installeren van complete badkamers, toiletruimtes en al het overige sanitair. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.  

Snel navigeren naar
Complete badkamersComplete toiletruimtesOverig sanitairOfferte aanvragen
Complete badkamers

De voorbereiding naar een compleet nieuwe badkamer

Bent u op zoek naar een volledig gerenoveerde badkamer waar alles van A tot Z voor u wordt geregeld? Dan ben u bij Installatiebedrijf Mike aan het goede adres. Wij gaan met u in gesprek over de wensen die u heeft voor een volledig gerenoveerde badkamer. Voordat we beginnen met de installatie van een complete badkamer gaan we eerst het ontwerp bespreken met u.

Tijdens deze fase maken we beslissingen over de lay-out, het materiaal en uw wensen. Als er al een oude badkamer is, moet deze worden gesloopt en volledig verwijderd worden voordat de installatie van uw nieuwe badkamer kan beginnen. Het draait hierbij voornamelijk om het verwijderen van de oude leidingen, elektrische bedrading, de wandbekleding en kitresten weghalen en tot slot de sanitaire voorzieningen slopen. Dit voeren wij zorgvuldig en veilig uit.  

De eerste stappen van het installeren van de badkamer

Zodra de oude badkamer is gesloopt gaan we over op de eerste stap richting de installatie van de nieuwe badkamer. Er worden waterleidingen aangelegd. Deze moeten correct worden aangesloten op de hoofdwaterleiding van uw woning. Dit wordt gedaan met professioneel materiaal. De keuze is volledig aan uzelf welke voorzieningen u wilt voor uw badkamer. Alles is mogelijk bij Installatiebedrijf Mike. U kunt het zo gek niet bedenken.

Dit geldt ook voor de elektrische bedrading die nodig is voor uw badkamer. Denk hierbij aan zelfgekozen verlichting, ventilatie, (vloer)verwarming en eventuele andere apparatuur voor in uw badkamer. Voor de vloer en de wanden van de badkamer zijn oneindig veel keuzes die u zelf naar uw eigen smaakt kunt toepassen. Samen met de installateur kunt u bespreken wat voor tegels, gipsplaten, verf of vochtbestendig behang u wilt. Alles wordt voor u geregeld van A tot Z 

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de talloze mogelijkheden van Installatiebedrijf Mike op het gebied van de installatie van complete badkamers? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Installatiebedrijf Mike staat voor u klaar.  

Neem contact op
Snel navigeren naar
Complete badkamersComplete toiletruimtesOverig sanitairOfferte aanvragen
Complete toiletruimtes

De voorbereiding naar een compleet nieuwe toiletruimte

Elk huishouden maakt elke dag wel eens gebruik van het toilet. Het is een onmisbare ruimte in uw woning. Daarom is het belangrijk dat het een plek is in huis waar je je op je gemak moet voelen. Voordat we beginnen met de installatie van uw nieuwe toiletruimte gaan we eerst samen een ontwerp bedenken waar uw wensen liggen. Tijdens deze fase bekijken we de oneindige opties die er zijn die passen bij uw uitgekozen stijl. Niet vergeten; alles is mogelijk bij Installatiebedrijf Mike.

De eerste stap richting een nieuwe toiletruimte is het slopen van de oude toiletruimte. Het draait hierbij voornamelijk om het verwijderen van de oude leidingen, elektrische bedrading, de wandbekleding en kitresten weghalen en tot slot de sanitaire voorzieningen slopen. Dit voeren wij zorgvuldig en veilig uit.  

De eerste stappen van het installeren van uw nieuwe toiletruimte

Zodra de sloop van uw oude toiletruimte achter de rug is, gaan we van start met het installeren van uw nieuwe toiletruimte. De keuze van het toilet en wastafel ligt in uw handen. Installatiebedrijf Mike zal de toiletruimte van A tot Z voor u gereed maken. Buiten een nieuw toilet en wastafel zijn er oneindig veel opties wat betreft verlichting en soorten vloer- en wandbekleding.

De vloer en wanden van de toiletruimte kunnen worden bekleed met verschillende materialen. Denk hierbij aan tegels, vinyl of laminaat. Dit zijn de mees gebruikte materiaal voor vloeren. De wandbekleding kan bestaan uit tegels, gipsplaten, verf of vochtbestendig behang. Heeft u hulp nodig bij de keuze van uw nieuwe toilet? Geen probleem, want wij kunnen u helpen met inspireren. 

Vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de talloze mogelijkheden van Installatiebedrijf Mike op het gebied van de installatie van complete toiletruimtes? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Installatiebedrijf Mike staat voor u klaar.  

Neem contact op
Snel navigeren naar
Complete badkamersComplete toiletruimtesOverig sanitairOfferte aanvragen
Overig sanitair

Een kleine aanpassing aan uw sanitair?

Vindt u dat uw badkamer of toilet wel een kleine make-over kan krijgen? Wij installeren kranen, toiletten, douches, wastafels en andere sanitaire voorzieningen voor u. Samen met u gaan we kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn, zodat u straks een beeldschone badkamer of toilet heeft. Iedereen heeft een andere smaak qua stijl, gelukkig is er voor iedere smaak en wens wel een passende badkamer of toilet.

Bent u specifiek op zoek naar een compleet nieuwe badkamer? Klik dan hier. Bent u op zoek naar een compleet nieuwe toiletruimte? Klik dan hier. 

Het ruime aanbod

Het sanitair is een breed begrip met allerlei verschillende toepassingen. Zo installeert Installatiebedrijf Mike zo’n beetje alles wat mogelijk is. Denk hierbij aan een nieuw urinoir, staand toilet, wandtoilet. Wastafels in verschillende vormen en maten. Zo zijn er wastafels in stijlen van inbouwwastafels, opbouwwastafels en hoekwastafels. Bij een douche kunt u denken aan inloopdouches, douchecabines en hoekbaden.

De kranen zijn echter ook vrij essentieel. Deze heeft u bijvoorbeeld nodig voor uw wastafel, badkuip en douche. Kranen zijn er in verschillende soorten, waaronder enkele hendelkranen, dubbele hendelkranen en touchless kranen. Bent u op zoek naar een Aziatische stijl? Dan is het zelfs mogelijk om een bidet te plaatsen. Zoals u leest loopt het vrij uiteen. Installatiebedrijf Mike kan dit allemaal worden gerealiseerd. Of het gaat om losse onderdelen of het hele pakket, alles is mogelijk! 

Contact

Hoe kunnen wij jou helpen?

De mogelijkheden lopen erg uiteen. Van douchekop tot aan handdoekrekje en van toilet tot badkuip. Om een beter beeld te krijgen van elkaar kunt u het beste een vrijblijvende offerte aanvragen of contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Installatiebedrijf Mike staat voor u klaar.